Het betalen van belasting hoort bij het ondernemen....

Als integer ondernemer wilt u belasting betalen.

... maar het onnodig betalen van belasting hoort daar niet bij

U wilt niet onnodig geld laten liggen. Onze dienstverlening is er op gericht om u hierbij te helpen. Onze cliëntenportefeuille sluit aan bij deze uitgangspunten.

Contacten met de belastingdienst

Wij onderhouden voor u de contacten met de fiscus. Indien nodig overleggen wij voor u of tekenen wij bezwaar aan tegen een voor u ongunstige beslissing. Wij begeleiden boekenonderzoeken voor u.

Fiscale aangiftes

Voor het doen van uw aangiftes omzetbelasting, loonbelasting, vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting bent u als ondernemer bij ons aan het juiste adres.

Fiscale adviezen

Soms kunnen enkele eenvoudige adviezen al leiden tot aanzienlijke belastingbesparingen. Soms is sprake van meer complexe fiscale keuzes. Deze keuzes hoeven niet altijd alleen voordelen te hebben. Wij brengen voor u ook de mogelijke nadelen van de meer complexe  keuzes in kaart.

Een ingewikkelde juridische structuur kan belasting besparen, maar ook extra administratieve lasten met zich meebrengen. Mochten toekomstige veranderingen in uw onderneming hierom vragen, hoe flexibel is uw structuur dan? Indien nodig werken wij samen met juristen en notarissen om te waarborgen dat alle aspecten belicht worden en een voor u optimale keuze gemaakt wordt.