Een lening bij de bank. U staat er niet alleen voor.

Een lening bij de bank. Altijd een uitdaging. In het hele traject, inclusief de besprekingen, begeleiden we u. Met een goede voorbereiding verhoogt u de kans op goedkeuring van de financiering.

Financieringsaanvraag? Wij weten waar de bank op let.

De vraag hoeveel geld uw bedrijf nodig heeft om plannen te financieren is eenvoudig gesteld. Maar deze vraag moet wel beantwoord zijn voordat u bij de bank binnenloopt. Samen met u inventariseren wij uw financieringsbehoefte en onderbouwen wij deze.

De bank verlangt een goed onderbouwd verhaal, waarin duidelijk wordt waar u het geld voor gaat gebruiken en hoe dit krediet bijdraagt aan de onderneming. U moet uit kunnen leggen dat u de lening ook weer af kunt lossen. Wij helpen bij het opstellen van uw ondernemingsplan en de liquiditeitsbegroting.

Zekerheden die u kunt bieden, reduceren het risico voor de bank. Hoe meer zekerheid u de bank kunt bieden, hoe eerder ze geneigd zijn het gewenste krediet te verstrekken en hoe sterker u staat in het onderhandelen over het rentepercentage. Wij helpen u uw zekerheden in kaart te brengen.